Schakelbaar glas

Uw kantoor heeft een open uitstraling, het gebruik van veel glas creëert een lichte en ruimtelijke atmosfeer voor uw personeel en gasten. Maar wanneer uw vergaderzaal gebruikt wordt, is het niet altijd wenselijk dat men de ruimte in kan kijken. Of die brainstormsessie vereist concentratie, waarbij juist naar buiten kijken zorgt voor teveel afleiding.

Met een druk op de knop

Op zo'n moment kan de toepassing van schakelbaar glas van grote toegevoegde waarde zijn. Met een druk op de knop verandert het glas van doorzichtig naar melkwit. Ideaal voor presentaties en vergaderingen zonder verstoringen.

Uw privacy als uitgangspunt

Maar wat gebeurt er bij een stroomstoring? Geen nood, de standaard status van uw glas is de privacy modus. Mocht u dus onverhoopt last hebben van stroomuitval, zal uw glas altijd in deze status worden teruggebracht.

Ook toepasbaar op bestaand glas

Ook bestaande glazen wanden kunnen worden uitgerust met deze technologie, dankzij een speciale folie die wordt aangebracht op het glas.

Vele opties

Door toepassing van domotica zijn vele toepassingen te verzinnen voor schakelbaar glas, laat het glas bijvoorbeeld altijd schakelen naar de privacy modus wanneer de deur gesloten wordt of een presentatie wordt gestart. Of koppel het schakelen aan een schema waardoor een ruimte of vitrine alleen overdag zichtbaar is. De mogelijkheden zijn divers en wij adviseren u graag bij uw specifieke situatie.

Schakelbaar glas voor uw bedrijf of woning?

Schakelbaar glas, privacy met een druk op de knop