Laat het wifi bereik in huis te wensen over?

En helpt uw provider u ook niet verder?

Laat ons adviseren en installeren voor een betrouwbare wifi oplossing

Een goede wifi verbinding begint niet met een router in de meterkast

En lost u zeker niet op met draadloze repeaters

Kies voor een schaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing

Bepaal zelf gemakkelijk netwerknaam en wachtwoord

Neem contact op voor meer informatie

Snel en betrouwbaar wifi thuis

Uw provider heeft u voorzien van een router met wifi functionaliteit, maar u heeft regelmatig problemen met verbinden. Na veel frustraties en contact met uw provider besluit u van provider te wisselen, om daarna weer tegen exact dezelfde problemen aan te lopen. Voor veel mensen zal dit een herkenbaar verhaal zijn. Vaak wordt aangenomen dat een snellere internet verbinding de oplossing is, maar na een upgrade van de verbinding blijkt het probleem nog steeds niet opgelost. Logisch, want deze zaken staan volkomen los van elkaar.

Wifi dekking is volledig afhankelijk van de plaatsing van het access point in huis, en de samenstelling van bijvoorbeeld muren, vloeren en deuren. Wist u dat bijvoorbeeld ook een aquarium van grote invloed kan zijn op de prestaties van uw wifi netwerk? In ons artikel 10 simpele tips om uw wifi verbinding te verbeteren leggen we uit welke simpele stappen u kunt nemen voor een beter wifi signaal. Zo komen wij nog geregeld tegen dat de wifi router in de meterkast is geplaatst.

Mochten deze tips niet toereikend zijn, bieden wij betaalbare oplossingen waarmee u een schaalbare en snelle wifi verbinding in huis haalt. D.m.v. uw eigen portal past u zaken als netwerk naam en password aan, en creëert u zelfs een apart gastnetwerk. Voor meer informatie over betrouwbaar wifi in huis kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Betrouwbaar wifi in huis?