U bent geïnteresseerd in domotica. Of dit nu is voor uw eigen huis of uw klantenkring, wij denken graag met u mee en adviseren u vanaf het eerste moment.

Vooral bij nieuwe objecten is het, zowel uit kostenoverweging als uit functioneel oogpunt, belangrijk zo vroeg mogelijk na te denken over de gewenste technologische oplossing. Wij beheren graag de technische aspecten van uw project, zodat de uiteindelijke oplossing volledig aansluit op uw vooraf bepaalde wensen.

Geïnteresseerd in domotica?

Particulieren
U bent geïnteresseerd in domotica, maar heeft nog geen idee wat de mogelijkheden zijn. Of u weet juist heel goed wat de mogelijkheden zijn en bent op zoek naar een partij die uw wensen om kan zetten in oplossingen.

Lees meer

Architecten
Als architect levert u graag een mooi object op. Technologie is vaak, zeker uit esthetisch oogpunt, een noodzakelijk kwaad. Wij snappen deze uitdaging, en denken al gedurende de tekenfase met u mee.

Lees meer

Detailhandel
U verkoopt uw producten en diensten, wij verzorgen de integratie. Door eerlijke partnerships bieden we uw klant de gevraagde oplossing, en streven we samen naar klanttevredenheid.

Lees meer

Installateurs
Als installateur richt u zich het liefst op uw core business, het opleveren van een kwalitatief hoogstaande installatie. Maar uw klanten vragen steeds vaker om domotica, en dan niet alleen om bediening van verlichting.

Lees meer