Een betrouwbare wifi verbinding is tegenwoordig geen luxe meer. Of het nu gaat om wifi in huis of om zakelijk wifi, u verwacht dat uw verbinding werkt en dat u toegang heeft tot uw wifi waar u dat wenst. DomoticABC biedt betrouwbare wifi oplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Wifi specialist voor woonhuizen

Uw provider heeft u voorzien van een router met wifi functionaliteit, maar u heeft regelmatig problemen met verbinden. Na veel frustraties en contact met uw provider besluit u van provider te wisselen, om daarna weer tegen exact dezelfde problemen aan te lopen. Voor veel mensen zal dit een herkenbaar verhaal zijn. Vaak wordt aangenomen dat een snellere internet verbinding de oplossing is, maar na een upgrade van de verbinding blijkt het probleem nog steeds niet opgelost. Logisch, want deze zaken staan volkomen los van elkaar.

Wifi dekking is volledig afhankelijk van de plaatsing van het access point in huis, en de samenstelling van bijvoorbeeld muren, vloeren en deuren. Wist u dat bijvoorbeeld ook een aquarium van grote invloed kan zijn op de prestaties van uw wifi netwerk? In ons artikel 10 simpele tips om uw wifi verbinding te verbeteren leggen we uit welke simpele stappen u kunt nemen voor een beter bereik. Zo komen wij nog geregeld tegen dat de wifi router in de meterkast is geplaatst.

Mochten deze tips niet toereikend zijn, bieden wij betaalbare oplossingen waarmee u een schaalbare en snelle wifi verbinding in huis haalt. D.m.v. uw eigen portal past u zaken als netwerk naam en password aan, en creëert u zelfs een apart gastnetwerk. Voor meer informatie over betrouwbaar wifi in huis kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Wifi specialist voor de zakelijke markt

Zakelijk wifi vraagt om een volledig andere aanpak dan wifi in huis. Uw werknemers, klanten of gasten verwachten een verbinding zoals ze die thuis gewend zijn en wanneer dit niet het geval is laten ze dit u en vooral anderen op alle mogelijke manieren weten. Maar hoe voorkomt u dat uw gasten hinder ondervinden van dat ene apparaat op het netwerk dat de hele dag de laatste films aan het downloaden is? Of dat de laatste iOS update, die altijd komt op uw drukste dag, het netwerk plat legt omdat ineens al die iPhones en iPads tegelijkertijd beginnen te downloaden?

XirrusAuthorized

Als Xirrus Authorized Partner bieden wij de meest schaalbare, gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing voor de zakelijke markt. Waar andere aanbieders tot slechts twee radio's per access point gaan, kan Xirrus tot wel 16 radio's in een enkel access point leveren. Dat betekent slechts een enkele kabel voor een grote zaal of kantoortuin, waar u eerder nog 8 kabels nodig had. Daarnaast zijn de radio's individueel softwarematig in te stellen op 2.4 of 5 GHz, onderdeel van de toekomstvisie van Xirrus.

Voor meer informatie over zakelijk wifi verzoeken we u contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ook een onze websites specifiek gericht op uw situatie:

wifi voor hotels Wifi voor hotels
wifi voor het onderwijs Wifi voor het onderwijs

Wifi, zakelijk of particulier?