Met de komst van IoT (Internet of Things) apparaten is vrijwel alles te bedienen vanaf een tablet of smartphone. U kent ze wel, de slimme thermostaten of verlichtingssystemen die elk met hun eigen app te bedienen zijn. Maar daar ligt meteen het probleem; elke toepassing heeft z'n eigen app. Kan dat niet makkelijker?

Domotica is integratie

Ja, dat kan makkelijker. Met een domoticasysteem van Crestron worden uw apparaten geïntegreerd in één systeem, en kan zodoende al uw apparatuur aangestuurd worden vanuit één interface. Hoe u wilt besturen kiest u zelf, of dit nu is d.m.v. een afstandsbediening, iPad of Android tablet of smartphone. Omdat alle componenten onderdeel zijn van uw domoticasysteem, kunt u er zelfs voor kiezen om bij het verlaten van een ruimte niet alleen de verlichting, maar ook uw audiovisuele apparatuur uit te schakelen. Of zelfs volledig geautomatiseerd; bent u een sportliefhebber en loopt u op zondagavond uw kamer in? Dan kunt u ervoor kiezen uw televisie automatisch aan te schakelen, uw thermostaat op de gewenste temperatuur te zetten en over te schakelen naar Studio Sport. Slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is met domotica.

Crestron domotica

Niet meer schakelen tussen apps

Of wellicht bent u een muziekliefhebber? Integreer bijvoorbeeld Spotify in uw systeem, niet meer schakelen tussen de Spotify app en die van uw versterker, met een druk op de knop speelt u uw favoriete playlist af, en zet u het volume op de juiste stand. Omdat uw iPad en afstandsbediening verbonden zijn met hetzelfde centrale systeem, volstaat een druk op de pauze knop van uw afstandsbediening om uw muziek te onderbreken wanneer er iemand voor de deur staat.

remote-top

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer de bel gaat, controleert u vanuit de app, of zelfs op uw afstandsbediening, wie er voor de deur staat. D.m.v. de intercom wordt een spraakverbinding opgezet, en zelfs het openen van de deur is mogelijk. Dit alles vanuit slechts één interface, die samen met u is ontworpen voor uw specifieke situatie. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op voor meer informatie over domotica in uw huis.

Domotica iPad

Uw woning bedienen met uw iPad?

Uw woning bedienen met de iPad? Daar is één app voor!