Techniek verwerken in uw ontwerp

Als architect levert u graag een mooi object op. Technologie is voor u, uit esthetisch oogpunt, soms een noodzakelijk kwaad. Wij snappen deze uitdaging, en denken al gedurende de tekenfase met u mee.
Zo zorgen wij er samen voor dat uw ontwerp niet ontsierd wordt door kabelgoten, muren vol schakelaars en trossen kabels bij televisies of versterkers. Uw cliënt krijgt zodoende de kwaliteit die hij of zij van u gewend is zonder in te hoeven leveren op technologische functionaliteit.

Digitaal ontwerpen?

Domotica consultant

Wij treden graag op als domotica consultant voor uw projecten. Laat ons al in een vroeg stadium meedenken en -werken bij uw ontwerp, zodat uw project niet alleen oogstrelend zal zijn, maar ook aan alle functionele eisen van uw cliënt zal voldoen.

Zoekt u een domotica consultant?

Verlichting
U werkt graag met de mooiste producten op het gebied van verlichting. Laat ons meedenken in uw ontwerp zodat uw klant met een druk op de knop de sfeer zet.
Audio
Geluid is een belangrijk onderdeel van uw ontwerp en u heeft precies het juiste merk gevonden dat zowel qua vormgeving als geluid bij uw stijl past. Laat ons uw producten integreren in het geheel.
Raambekleding
U levert hoge kwaliteit zonwering, desgewenst geautomatiseerd. Maar uw client heeft liever niet die extra afstandsbediening. Neem contact op voor een totaaloplossing.