Domotica in woonhuizen

U bent geïnteresseerd in domotica, maar heeft nog geen idee wat de mogelijkheden zijn. Of u weet juist heel goed wat de mogelijkheden zijn en bent op zoek naar een partij die uw wensen om kan zetten in oplossingen.

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren volledige domotica projecten van A tot Z. Eventueel reeds aanwezige apparatuur zoals televisies, versterkers, alarmsystemen, raambekleding etc. wordt opgenomen in het totaalplan. Met uw wensen als uitgangspunt stellen we zodoende samen uw unieke systeem samen.

Thuisbioscoop

Een thuisbioscoop is een goed voorbeeld van de voordelen van domotica in woonhuizen. Met een druk op de knop dimt uw verlichting naar het gewenste niveau, en zakken uw projector en projectiescherm naar beneden. U bedient vanaf één afstandsbediening uw mediaspeler en versterker en geniet zo thuis van uw favoriete film of Netflix, met de beeld- en geluidskwaliteit van een bioscoop. Wij leveren hoge kwaliteit projectoren, schermen en luidsprekers en zorgen er door de integratie van techniek voor dat alles draait om uw beleving.

Enthousiast geworden?

Domotica afstandsbediening

Eén afstandsbediening voor al uw apparatuur.

Domotica touch screen

 

Touchscreen in plaats van schakelaar

Domotica Apple Watch

Alles op basis van uw persoonlijke wensen

Thuisbioscoop met Artcoustic speakers

Uw eigen thuisbioscoop, of (wo)man cave?

Smart home
De term "smart home" wordt steeds meer gebruikt. Maar wat verstaan we er precies onder?

Lees meer

Domotica, iPad of niet?
Veel mensen worden pas enthousiast als een huis bediend kan worden d.m.v. de iPad, maar is dat wel altijd de beste oplossing?

Lees meer

Wat is domotica?
Domotica, wat is dat precies?

Lees meer

Home automation?
Home automation is niets meer dan een engelse term voor domotica. Klik op "Wat is domotica" voor meer informatie.

Lees meer