Uw eigen thuisbioscoop

Een home cinema, of thuisbioscoop, kan variëren van een geoptimaliseerde opstelling in uw woonkamer tot een volledig ingerichte ruimte waarin alle aspecten zijn geoptimaliseerd voor het beleven van multimedia. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de integratie van game consoles. Desgewenst volledig geïsoleerd zodat u van de film of game kunt genieten, zonder dat uw huisgenoten of buren daar last van hebben.

Wij leveren projectoren en projectieschermen, high-end luidsprekers, besturing en nog veel meer voor de luxe en professionele thuisbioscoop.

projector_thuisbioscoop_3

Met een druk op de knop

Een echte thuisbioscoop kan niet zonder domotica. Met een druk op de knop zakken uw projector en projectiescherm uit het plafond, schakelt uw versterker aan en dimt uw verlichting. U selecteert een film uit uw persoonlijke collectie of Netflix, en wordt omringd door hoge kwaliteit geluid uit uw speakers. Op uw afstandsbediening of tablet controleert u wie er voor de deur staat, of kijkt u of de kinderen slapen. Met een Crestron domoticasysteem combineert u luxe en functionaliteit, en is alle apparatuur in uw thuisbioscoop volledig op elkaar afgestemd.

Crestron afstandsbediening

 Uw verzameling films onder handbereik

Geen kast meer vol (lege) DVD of Blu-Ray hoesjes, maar uw gehele verzameling films geïndexeerd en klaar om af te spelen. Met de producten van Kaleidescape bekijkt u uw films waar u wilt, in de hoogste kwaliteit. Het systeem beschikt over de meest gebruiksvriendelijke interface en sorteert alle films die u in de afgelopen jaren heeft verzameld op genre, hoofdrolspelers, uw beoordeling en nog veel meer criteria.

Kaleidescape-Cinema-One-covers-1

Stuur mij meer informatie