Zoekt u een projector voor uw thuisbioscoop?

Vanaf heden levert DomoticABC projectoren van het Franse high-end merk Dreamvision. Dreamvision is sinds 1986 specialist op het gebied van projectoren voor de serieuze thuisbioscoop. De focus ligt hierbij op kwaliteit, design en prijs-kwaliteit verhouding. Dreamvision was de eerste leverancier die de DLP technologie naar de thuisbioscoop bracht.

Projectoren

Met een uitgebreide range aan projectoren heeft Dreamvision een oplossing voor iedere home cinema. Van short-range tot 3D projector en van HD tot 4K resolutie. Herontdek uw filmverzameling in de hoogste kwaliteit in uw eigen huis. De high-end projectoren zijn THX 3D gecertificeerd en in elke RAL kleur leverbaar.
thx

Een serieuze thuisbioscoop?

Projectieschermen voor de thuisbioscoop

Naast een kwalitatieve projector hoort in een thuisbioscoop uiteraard ook een kwalitatief projectiescherm. De projectieschermen van Dreamvision zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, waaronder gemotoriseerd of vast, en uiteraard akoestisch transparant, waarmee uw luidsprekers achter het scherm zijn te plaatsen.

thuisbioscoop_scherm

projectiescherm_akoestisch_transparant

Projectorliften

In sommige gevallen wilt u uw projector uit het zicht hebben wanneer deze niet in gebruik is. De projectorliften van Dreamvision voorzien in deze behoefte, en zijn exact afgestemd op de high-end thuisbioscoop projectoren.

projector_lift

DomoticABC levert Dreamvision projectoren