Een gezin bestaat uit meerdere mensen, met elk hun eigen wensen. Zou het niet mooi zijn als ruimtes in huis multifunctioneel te gebruiken waren? Dat kan, met domotica.

Overdag een speelkamer, 's-avonds een thuisbioscoop

Zo kunt u denken aan een ruimte die overdag een speelkamer is voor uw kinderen; veel licht, de kinderen toegang tot hun eigen muziek of video's, en desgewenst een televisie met spelcomputer. Liggen de kinderen op bed? Met een druk op de knop sluiten uw gordijnen, zakken projector en scherm uit het plafond en dimt de verlichting. U zit in uw thuisbioscoop. Op uw touchpanel houdt u in de gaten of uw kinderen slapen, terwijl de rest van het huis geen last heeft van de audio-effecten van uw film dankzij de toepassing van isolatie en akoestische panelen.

artcoustic speakers

Luidsprekers aan de wand als een schilderij. Te bekleden met uw eigen foto of kunstwerk naar keuze.

Videodistributie

Kijken uw kinderen in de woonkamer een film, en belt de visite aan? Geen probleem, pauzeer de film en uw kinderen kijken verder in de mediakamer. Hetzelfde geldt uiteraard wanneer u uw film liever in bed afkijkt; met een videodistributiesysteem bekijkt u al uw bronnen op elk gewenst scherm in huis.

Nooit meer zoeken naar uw afstandsbediening

Elk audiovisueel apparaat heeft tegenwoordig een afstandsbediening. Door toepassing van domotica worden deze overbodig, en heeft u nog slechts één afstandsbediening nodig. Of u nu kiest voor een traditionele afstandsbediening of bediening vanaf een speciaal (ingebouwd) touchpanel of iPad, op basis van uw wensen stellen we uw persoonlijke configuratie vast.

tsr-thumb

Alles is mogelijk

Bent u geinteresseerd in wat domotica in uw huis kan betekenen? Neem contact met ons op of kijk op onze pagina merken voor een aantal van de vele merken die we kunnen leveren en/of integreren.

Geïnteresseerd in een eigen thuisbioscoop?

Thuisbioscoop of speelkamer? Maak uw ruimte multifunctioneel