Als architect levert u graag een woning op die de verwachtingen van uw klant overtreft. Ontworpen naar de wensen van uw klant, met uw eigen stijl en handtekening duidelijk zichtbaar. Maar de wensen van uw klanten omvatten veel meer dan alleen het ontwerp; ook technische functionaliteit speelt een grote rol.

Huis bedienen met Apple Watch

Bediening volledig naar de wensen van uw cliënt

 

Domotica kan van grote toegevoegde waarde zijn voor uw ontwerp

Het toevoegen van techniek in uw ontwerp is vaak een uitdaging; strakke muren ziet u liever niet ontsierd worden door schakelmateriaal of televisie schermen. Of nog erger, loshangende kabels en TV kastjes die na het opleveren van uw object ook nog een plekje moesten krijgen.

Nest thermostaat is ook te integreren met Crestron

Integreer de laatste trends in uw ontwerp

Denk op tijd na over domotica

Wij zitten graag al tijdens de tekenfase bij u aan tafel. Door al tijdens deze fase na te denken over de toepassing van domotica, zijn alle hierboven genoemde uitdagingen eenvoudig te ondervangen. Wij geven exact aan waar leidingen geplaatst dienen te worden en houden uw ontwerp zodoende zo strak of klassiek als u wenst terwijl aan alle technische eisen van uw klant wordt voldaan.

Bakelieten schakelaar ook met domotica toe te passen

Modern of klassiek; met domotica is alles mogelijk

Betrek ons bij uw project

Heeft u een project waarin u denkt aan toepassing van domotica? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, en wij bespreken graag de vele mogelijkheden.

Architecten domotica

Voorkom wanden vol schakelaars

Domotica voor u als architect?

De voordelen van domotica voor de architect