Crestron domotica systemen: integratie als uitgangspunt

Met een Crestron domotica systeem bent u verzekerd van een systeem dat is ontwikkeld voor integratie. Waar andere leveranciers producten ontwerpen met hun slimme thermostaat of media hub middelpunt, ondersteunt Crestron alle gangbare protocollen in de markt, en kan zodoende communiceren met vrijwel alle apparatuur in uw huis. Zodoende bent u niet afhankelijk van de laatste technologische ontwikkelingen, en kan meestal zelfs de apparatuur die u al jaren in huis heeft naadloos integreren met de laatste techniek.

Bedien uw verlichting, audiovisuele apparatuur en thermostaat vanaf een enkele interface. Maar zoals gezegd draait het bij Crestron niet alleen om bedienen, integratie is het toverwoord dat uw domotica systeem verandert in een interactief systeem; de apparatuur in uw huis communiceert terug, en zodoende kunt u op basis van de gegevens van bijvoorbeeld uw slimme thermostaat of de bewegingsmelder in de gang uw andere apparatuur hierop laten reageren. Alles volledig naar uw eigen wensen, want ook op het gebied van personalisering is Crestron onovertroffen.

Audiovisueel

In Nederland wordt bij domotica nog vaak gedacht aan alleen het schakelen van verlichting en aan slimme thermostaten. Maar domotica is veel meer. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw audiovisuele apparatuur integreren, en het zodoende mogelijk maken met een druk op de knop uw kamer om te toveren tot een thuisbioscoop; uw projectiescherm zakt, uw verlichting dimt en uw televisie en versterker worden ingesteld op de juiste stand. Vervolgens kiest u een film uit uw collectie en geniet u van het beste beeld en geluid. Alles bediend met één afstandsbediening op maat.

remote-top

Verlichting

Ook het bedienen van uw verlichting is natuurlijk geintegreerd. Of u nu kiest voor de installatie van een centraal systeem, of bij bestaande bouw voor een draadloze oplossing. Met een druk op de knop stelt u uw verlichting precies in zoals u dat wenst. En omdat met Crestron al uw apparatuur is gekoppeld, kunt u ook deze met uw schakelaars bedienen. Zo kunt u denken aan het uitschakelen van uw audiovisuele apparatuur wanneer u uw schakelaar twee keer indrukt, of het vergrendelen van uw deuren als u in uw slaapkamer de nachtstand instelt.

Domotica spraak

Een huis dat naar u luistert

Desgewenst kan uw systeem zo ingericht worden dat het reageert op spraakcommando's. Zodoende bedient u alle apparatuur in uw huis d.m.v. uw stem.

Crestron domotica Nederland

Wij leveren, installeren en programmeren Crestron domotica systemen in Nederland. Of u nu een Crestron programmeur zoekt voor aanpassing of uitbreiding van een bestaand Crestron systeem, of een domotica specialist voor de aanleg van een volledig nieuw systeem, wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen door te nemen!

Uw eigen Crestron domotica systeem?

verlichting domoticaverlichting centraal geïnstalleerd 

domotica draadloosuw huidige schakelaars simpel vervangen met draadloze dimmers