Pro Display - Britse innovaties

Pro Display is een Brits producent van innovatieve, hoogwaardige producten op het gebied van projectieschermen, spiegel televisies en slim, schakelbaar glas. Ook fabriceren zij speciaal folie waarop geprojecteerd kan worden.

Projectie vanaf de achterzijde

Ook wel "rear projection" genoemd. Bij deze projectieschermen wordt het beeld van achter het scherm geprojecteerd. Toepasbaar op vele manieren, waaronder de optie met "ultra short throw", zoals hieronder afgebeeld.

pro display rear projection 1

Projectie vanaf de voorzijde

Ook hier zijn verschillende opties mogelijk, waaronder projectieschermen, folie of schakelbaar glas waarop geprojecteerd kan worden. Of het nu gaat om een hoge kwaliteit projectiescherm voor uw thuisbioscoop, of zakelijke toepassingen zoals digital signage. Hieronder ziet u de toepassing van hoogwaardige folie gecombineerd met acryl.
Ook akoestisch transparante schermen zijn leverbaar, waarachter luidsprekers geïnstalleerd kunnen worden; ideaal voor een thuisbioscoop.

Ultra-Gain-Front-Projection-Film-Acrylic

Spiegel televisie

Voor de ruimtes waarin u liever geen televisie aan de wand ziet: een spiegel wanneer uitgeschakeld, een televisie wanneer ingeschakeld. Ook ideaal voor badkamers of als marketingmiddel. De televisies zijn leverbaar als complete set, maar ook speciale spiegels voor bestaande TV's behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Spiegeltelevisie?

Schakelbaar glas

Met een druk op de knop verandert u uw glazen wand van doorzichtig naar melkwit. Privacy in een oogwenk. Schakelbaar glas kan op vele manieren worden toegepast. Ook verkrijgbaar als folie voor bestaand glas.