Heeft u een huis gekocht met een Crestron domotica systeem? Gefeliciteerd, u heeft een systeem in huis dat volledig is af te stemmen op uw persoonlijke wensen! De kans is aanwezig dat de vorige bewoners andere wensen hadden dan u nu heeft, maar dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Ook voor de integratie van nieuwe systemen heeft u al een uitstekende basis in huis!

Uw huis bedienen met iPhone of iPad

Huis met Crestron domotica

Uw huis is voorzien van Crestron domotica, en wellicht heeft u techniek meegenomen die nog niet geïntegreerd is in uw systeem. Moet u nu uw hele domotica systeem vervangen? Nee, de kracht van Crestron is juist de integratie met reeds bestaande technieken. Omdat Crestron al meer dan veertig jaar actief is in de markt van systeemintegratie, is de kans enorm groot dat uw apparatuur prima is te integreren in uw systeem. Ook de bediening van uw huis met een tablet of smart phone is vaak d.m.v. een kleine aanpassing gemakkelijk te realiseren. Zo bedient u systemen die al voor de uitvinding van de iPhone in uw huis aanwezig waren van waar u maar wilt!

Upgrade van Crestron domotica

In uw huis wordt bijvoorbeeld de verlichting, audiovisuele apparatuur of thermostaat bediend met Crestron. Maar u wilt graag de laatste Nest thermostaat of uw eigen versterker kunnen bedienen. Of de afstandsbediening die u heeft is gedateerd en u wilt liever uw huis bedienen met een iPad of smart phone. Omdat vrijwel alle producten van Crestron "backwards compatible" zijn, werkt apparatuur die al jarenlang in huis aanwezig is prima samen met de laatste technieken. Neem even contact met ons op, en we informeren u graag over de vele mogelijkheden!

Wifi in huis

Toen uw Crestron systeem werd geïnstalleerd, was wifi in huis wellicht nog niet zo belangrijk als vandaag de dag. Omdat vrijwel alle mobiele apparatuur tegenwoordig afhankelijk is van een goed wifi signaal in huis, adviseren en installeren we graag wat in uw situatie de beste oplossing is. Omdat we naast Crestron specialist ook gespecialiseerd zijn op het gebied van goede wifi dekking in huis bent u zo verzekerd van een goed werkend domotica systeem in combinatie met een betrouwbaar wifi netwerk.

Geïnteresseerd in wat wij nog meer uit uw Crestron domotica systeem kunnen halen? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Huis met Crestron?

Huis met Crestron domotica gekocht? Gefeliciteerd!