Basalte schakelaars

In de moderne woning evolueert technologie sneller dan ooit, wat resulteert in enorm veel mogelijkheden. Vaak zijn deze systemen complex om te bedienen. Te complex.

Basalte houdt het graag eenvoudig, intuïtief en elegant, zowel qua vorm als qua functionaliteiten. Door enkel de essentie te behouden, verbetert het comfort in de moderne woning.

Multi-touch

Het volledige oppervlak van de Basalte design schakelaars is aanraakgevoelig. Dit laat een gemakkelijke en unieke bediening toe.

Door meerdere oppervlakken tegelijk aan te raken kunnen alle lichten in de ruimte aan- en uitgeschakeld worden door gebruik te maken van een algemene sfeer. Dankzij de integratie met domotica, zorgt de multitouch-functionaliteit voor een zeer gebruiksvriendelijke, intuïtieve bediening.

Geïntegreerde temperatuursensor

Met een temperatuursensor geïntegreerd in de Basalte schakelaar is een thermostaat per ruimte overbodig. Zodoende regelt uw domoticasysteem de temperatuur in uw ruimte op basis van de informatie die uw Basalte schakelaar doorgeeft. Over slimme thermostaat gesproken!

Met een Basalte schakelaar combineert u techniek en design

Het multicolour LED achtergrondlicht kan gebruikt worden voor status-informatie of om het Basalte schakelmateriaal eenvoudigweg te laten oplichten in het donker. Door de RGB kleuren te gebruiken in combinatie met de multitouch, kan verlichting op een heel eenvoudige en intuïtieve manier gestuurd worden.

Ook overschakelen naar domotica?