Nu tijdelijk introductiekorting op de installatie van uw domoticasysteem

In samenwerking met WonenWonen.nl biedt DomoticABC tijdelijk 50% korting op de installatie van uw eigen domotica systeem. Wilt u ook uw televisie, Apple TV en live TV kunnen bedienen vanaf uw iPhone, iPad of Android apparaat? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Aanbieding

Geen tafel meer vol afstandsbedieningen

Om bijvoorbeeld een aflevering van uw favoriete serie op Netflix te kijken dient u nu de afstandsbediening van uw televisie te gebruiken om de televisie aan, en op het juiste kanaal te zetten. Vervolgens heeft u de afstandsbediening van bijvoorbeeld uw Apple TV nodig om Netflix te selecteren en te bedienen. Wilt u het volume aanpassen, dan heeft u opnieuw de afstandsbediening van de televisie nodig, enzovoorts. Met een domotica systeem van DomoticABC bedient u al deze apparatuur en meer vanuit een enkele interface, zoals bijvoorbeeld uw iPad, smartphone en/of een enkele afstandsbediening.

Introductiepakket

DomoticABC biedt via WonenWonen.nl nu tijdelijk een introductiepakket aan, bestaande uit een Crestron processor die wordt aangesloten op uw apparatuur, en de installatie van de gepersonaliseerde Crestron App op uw tablet of smartphone. Zodoende bedient u bijvoorbeeld uw televisie, live TV, Apple TV en Blu-Ray speler vanaf uw telefoon of tablet.

50% korting op installatie

Omdat onze domotica altijd op maat wordt geconfigureerd, is naast de apparatuur ook het aansluiten en programmeren een belangrijk onderdeel van uw installatie. Wij bieden nu tijdelijk 50% korting op deze installatie. Geeft u bij uw gegevens s.v.p. op welke apparatuur u wilt bedienen, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Voorwaarden

Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden:
- Uw televisie en te bedienen apparatuur bevinden zich op dezelfde lokatie
- Bij uw televisie is een vrije netwerkaansluiting aanwezig
- Bij uw televisie is een vrij stroompunt aanwezig

Ja, ik wil graag meer informatie!

keuze

Apple TV, Blu-Ray speler of KNP encoder. Wat wilt u bedienen? Geef ons uw afstandsbediening en we regelen het!

favorieten

Nooit meer zoeken naar uw favoriete zenders, met een druk op de knop zapt u vanaf nu naar elk gewenst kanaal!

multi

Bedien het volume van uw televisie en het zappen van zenders of Apple TV vanuit hetzelfde scherm!

Kortingsactie